En politisk aftale er ikke lovgivning.

Vi får mange tusinde besøgende hver gang lattergas bliver diskuteret i medierne og vi har ikke tid til at svare på alle spørgsmål. D. 21 januar 2020 har Folketingets partier indgået en bred politisk aftale om lattergas

Vi sælger til danske private og erhvervs kunder. Det vil vi fortsætte med indtil der træder en lov i kraft, og der kan sagtens gå 1-2 år. Afhængig af den nye lov, vil vi tilpasse webshoppen, så den overholder lovgivningen.

Det er vores opfattelse at politikkerne har dannet sig et indtryk af, at online forretninger er skyld i at der ligger gaspatroner og flyder på gader og stræder. Dette er på ingen måder sandt, men det skyldes derimod at kriminelle handler med lattergaspatroner, ligesom de handler med afgiftsfri alkohol og cigaretter, som de videre sælger til kiosker. I disse kiosker køber folk billigt alkohol og cigaretter, ligesom nogen tilbyder lattergaspatroner. At lattergaspatroner ligger og flyder på gaden, har ingen forbindelse til vores virksomhed. 

www.lattergaspatroner.dk er til gengæld blevet syndebuk, fordi det er nemt at søge på internettet og så fremstår vi let som repræsentant for problemet. Det på trods af at vi overholder alle regler og love. Til gengæld har vi været udsat for meget kriminallitet, falske sedler, bedrageri, kreditsvindel og røveri, fordi kriminelle prøver at overtage markedet for lattergaspatroner.