Hvad er forskellen på forskellige mærker lattergaspatroner?

Vi sælger kun lattergaspatroner til erhverv i Danmark. Du skal således have et Cvr. nr. for at kunne købe lattergaspatroner hos os. 

Alle lattergaspatroner der anvendes i sifonflasker til flødeskum, saucer, desserter m.m indeholder 100% ren lattergas, også kendt som N2O eller dinitrogenoxid. Standardmængden i alle beholdere er 8 gram flydende lattergas under tryk, lige meget hvilket brand det er. Bortset fra brandet er der ikke forskel på Eurowhip, Mosa, Liss og Isi lattergaspatroner. 

Eurowhip lattergaspatroner

Eurowhip lattergaspatroner er de mest solgte og mest populære. Med Eurowhip kan du sænke omkostningerne til jeres indkøb af lattergaspatroner, da det er et godt billigt alternativ til Mosa og iSi lattergaspatroner. 

Mosa lattergaspatroner

Mosa lattergaspatroner | Flødeskumspatroner til sifonflasker

Mosa lattergaspatroner var de tidligere mest populære, men det skyldes hovedsagelig forbrugernes præferencer. Patronerne fra Mosa er skinnende i stål, som det ses på det ovenstående billede. 

Liss lattergaspatroner

Liss Lattergaspatroner | Flødeskumspatroner fra Liss

Liss er en ungarnsk virksomhed som har produceret lattergaspatroner og sifoner i over 50 år. Liss lattergaspatroner er kendetegnet ved at være malet grå. På grund af forbrugernes præferencer for Mosa lattergaspatroner, har Liss lavet et tilsvarende produkt i skinnende stål kaldet Premya. 

Premya lattergaspatroner

Premya lattergaspatroner | Lattergas fra Premya

Forbrugerne har en præference for de skinnende Mosa lattergaspatroner, hvilket har været en udfordring for Liss i Ungarn og de har derfor lavet et produkt magen til kaldet Premya. Premya er det næstmest populære mærke i Tyskland efter Mosa. 

Isi lattergaspatroner

Isi lattergaspatroner 10 pak

Isi lattergas patroner er et populært mærke, men Isi er generelt dobbelt så dyr som Eurowhip, Mosa og Liss, selv om de indeholder det samme. Der findes mange sifonflasker af mærket Isi, og de kan uden problemer bruges sammen med Eurowhip, Mosa, Liss og Isi lattergaspatroner. 

Vi sælger på nuværende tidspunkt ikke Isi patroner. 

Kisag lattergaspatroner

Hver opmærksom på at lattergaspatroner fra Kisag kun passer til deres egne sifonflasker, og kan derfor ikke bruges i almindelige sifonflasker. Læg mærke til gevindet på Kisag lattergaspatroner er forskelligt fra normale lattergaspatroner. Vi sælger ikke Kisag lattergaspatroner.

Kisag lattergaspatroner 10 pak